Whalla Billah - Fermentchoses & Essig & Kombucha usw..
Gmües, Frücht, Essig, Bier, Wy, Tee - mir liebe eifach aues, was fermentiert ish. Drum fermentiere mir aues, was üs ungerd Finger chunnt.
Depuis six ans mache mir Essig - us auem wo üs tombe entres les Mains....Legumes, fruits, vinaigre, bière, vin, thé ... on adore tout qui est fermenté.
Fermentchoses du Moment
- Rotchabis
- Suurchabis
- Chnollesellerie
- Knirps
- Rüebli
Essig du Moment
- Biére
- Wysswy
- Rotwy
- Aperol
- Giselle
- Cidre
- Balsamic rouge
- Wysswy Holunder
- Wysswy Sanddorn
- Limettcello
- Prosecco
- Anzapf- Bier-Bienne
Kombucha
Es wahnsinns - Getränk de Eva-Maria, avec du Thé noir und Grüentee, fermentiert avec un scooby. Prickeld, süss, sauer, bitter-fruchtig - et very healty!!!