handgmacht, lokal, BiÜs, de nous für Biu!

sumeva = Sumi Sommer & Eva-Maria Berth

Whalla Billah - Fermentchoses & Essig & Kombucha usw..

Gmües, Frücht, Essig, Bier, Wy, Tee - mir liebe eifach aues, was fermentiert ish. Drum fermentiere mir aues, was üs ungerd Finger chunnt. 
Depuis six ans mache mir Essig - us auem wo üs tombe entres les Mains....Legumes, fruits, vinaigre, bière, vin, thé ... on adore tout qui est fermenté. 

 

 Fermentchoses du Moment 

 

 

  • Rotchabis
  • Suurchabis
  • Chnollesellerie
  • Knirps
  • Rüebli

 

Essig du Moment

  • Biére
  • Wysswy
  • Rotwy
  • Aperol
  • Giselle
  • Cidre
  • Balsamic rouge
  • Wysswy Holunder
  • Wysswy Sanddorn
  • Limettcello
  • Prosecco
  • Anzapf- Bier-Bienne



Kombucha

Es wahnsinns - Getränk de Eva-Maria, avec du Thé noir und Grüentee, fermentiert avec un scooby. Prickeld, süss, sauer, bitter-fruchtig - et very healty!!!