handgmacht, lokal, BiÜs, de nous für Biu!

sumeva = Sumi Sommer & Eva-Maria Berth

 

fezite Giele (mir chöme :-)

Spätestens am Mäntig Mittag isch d Site aktuell! 
Lundi Midi la Site est actuelle!
Küchenzeiten / horaire cusinale: 
Do/Je: 11:30 - 13:30
Ve/Fr: 11:30 - 13:30
Sa: 18:00 - 21:30, Dinner - toutes les 2 Samschti - reservation obligatorisch
So/Di : füehl di frei z demander!

A manger immer: Chips de different Sortes, Aperogläsli avec Hummus, tomates sechées und oliven mariniert. Quelque fois du Chäsbrägu oder angeri chly sache mega bon.

Quand tu veux savoir oder öppis frage quelque chose -> par hiä!

Essen im BiüS - Programm:

Änderungen vorbehalten!

  • 20&21.3: Midi: Backofenlegumes & frites
  • 22.3 Soir: Dinner Coq au vin - reservation!
  • 27&28.3:  Zmittag: Cinque-P
  • 3&4.4: Zmittag: Kürbiscurry


Food pendant le Summersaison - tba!

Programm cetsmene:

Donnschti 20.03.25: offä 11:30 bis 19:30, Zmittag Backofengemüse, Kräuterdip & Frites, Salat CHF 16.50
Vendredi 21.03.25: overt de 11:30 jusqu' 19:30, a midi Legumes du four, dip d' herbes, frites et Salade CHF 16.50
Samedi 22.03.25: open 16.00 - 00.30 ab 18:30h Dinner Qoc au vin - reservation obligstoire
Sunnti 23.03.25: 15.00 - ?: BiÜs turns 1 Year - Party mit open DJ - Set 

 

Sali,

Nume pour dire - on est offä tout le johr, aussi im Winter!

Mir hei 27 Places zum s' assoir dinne.

On hei couvertures & Schärme.